GEDREVEN DOOR AMBITIE

AgriWald is een juridisch-agrarisch adviesbureau, gevestigd in Noardeast-Fryslân. Sinds 2016 verleent AgriWald juridische diensten en bemiddeling in productierechten in de agrarische sector op een heldere manier en voor een eerlijke prijs. Op een flexibele wijze zorgt AgriWald ervoor dat cliënten goed worden geholpen.

Na het behalen van haar master in de opleiding Rechtsgeleerdheid ging Jetske ten Hoven – de Beer (1994) aan de slag bij een groot juridisch-agrarisch adviesbureau. Ze leerde daar de fijne kneepjes van het vak kennen. Daar merkte ze ook dat openheid en eerlijkheid bij haar persoonlijk hoog in het vaandel staan. Gedreven door haar ambitie richtte ze haar eigen adviesbureau op. In 2016 zag AgriWald het levenslicht.

Na haar VWO ging Jetske Rechtsgeleerdheid studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Toen had ze al veel affiniteit met de agrarische sector, omdat het boerenleven haar met de paplepel is ingegoten. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen ze zich ging specialiseren in het Agrarisch recht. Haar eindscriptie over fosfaatrechten was daarom een kroon op haar studietijd.

Al van jongs af aan heeft Jetske veel met boeren te maken gehad en dat is tot op de dag van vandaag niet anders. Samen met haar man, die ook is opgegroeid op de boerderij, runt ze nu een melkveehouderij. Omdat Jetske zich midden in de agrarische sector bevindt, is zij altijd op de hoogte van de nieuwste regelgeving en de gevolgen daarvan.

Kennis van het recht is meer dan ooit van groot belang. Al het recht te kennen en juist toe te passen is een hele opgave. Het moet daarom niet alleen werk, maar ook hobby zijn, om met raad en daad de boeren juridisch bij te staan en op een correcte wijze te bemiddelen. Dit is Jetske en dit is haar passie.